Aandeel LVMH is interessant geprijsd

Deel deze podcast

Al is concurrent Kering nóg goedkoper

Aandeel LVMH is interessant geprijsd

LVMH is, net als concurrent Kering, fors in waarde gedaald. Novo Nordisk is LVMH gepasseerd als grootste Europese bedrijf in beurswaarde. Dat biedt kansen, zegt Richard de Jong van Van Lieshout & Partners. "Wij beleggen in LVMH en hebben op deze koers bijgekocht. Van kwaliteitsbedrijven in de uitverkoop worden wij altijd een beetje hebberig. En voor de langetermijnbelegger is LVMH een absoluut kwaliteitsbedrijf. En er gloort een licht herstel van de Chinese consument, waar LVMH bij uitstek van zal profiteren. Marc Langeveld van Econopolis deelt die opvatting. "De afgelopen 10 jaren hebben bewezen dit soort bedrijven niet zo conjunctuurgevoelig zijn." Hij tekent er wel bij aan dat Kering, met vergelijkbare marges, nog aantrekkelijk is geprijsd.

 

Rente stabiel

Over het sentiment zijn beide experts wat voorzichtig. Richard is wat positiever over Amerika, waar de stijging van de lange rente gestabiliseerd lijkt. Europa loopt wat dat betreft nog wat achter op de VS. Marc Langeveld denkt ook dat de rente stabiliseert, maar wijst erop dat de geopolitieke spanningen roet in het eten kunnen gooien.

 

Cijfers - Vragen - Tips

Verder in de podcast de eerste bedrijfscijfers, onder anderen van Fastned en Fagron. We bespreken de (mislukte?) beursgang van Birkenstock en de experts geven hun tips. Richard gaat voor een Amerikaanse gigant in consumentengoederen, Marc voor een gigant in de technologiesector. Geniet van de podcast!

 

BeursTalk Premium

Als je BeursTalk de beste podcast voor beleggers vindt, sluit je dan aan bij BeursTalk Premium! Een abonnement kan per jaar of per maand en geeft je toegang tot podcast specials en columns, geschreven door experts. Je krijgt meer verdieping, meer achtergrondinformatie.

Met je abonnement steun je de podcast financieel en levert extra rendement op in vorm van verdiepende content, waardoor je nog betere beleggingsbeslissingen maakt. En je maakt het voor mij mogelijk om de beste podcast voor beleggers te blijven maken. Kortom: alle reden om lid van BeursTalk Premium te worden! Ga naar de site en meld je aan!
 

Easybroker

Easybroker is een partner van BeursTalk. Deze week spreek ik met André Brouwers van het Beleggingsinstituut. Klanten van Easybroker hebben gratis toegang tot de kennis van het instituut.

De gesprekken met André over technische analyse zijn niet onopgemerkt aan de luisteraars voorbij gegaan. Niet gek dus dat er vragen binnenkomen voor André. Vandaar dat we in dit gesprek twee vragen behandelen.

De eerste vraag gaat over het nut van TA, aangezien computers beter zijn in het herkennen van patronen, aldus de luisteraar. In de andere vraag komt aan de orde in hoeverre het nuttig is om TA te combineren met fundamentele analyse. Heb jij een vraag voor André, mail die dan naar rob@beurstalk.com! En blijf dus luisteren tot het einde!

Beluister de podcast hier

Beurstalk


Ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws van BeursTalk?
Voer dan hieronder je e-mail adres in.

Andere podcasts

Air France KLM: bepaald geen hoogvlieger
Air France KLM: bepaald geen hoogvlieger
Zwak excuus voor omzetwaarschuwing
05-07-2024
Alfen jaagt beleggers in de gordijnen
Alfen jaagt beleggers in de gordijnen
Winstwaarschuwing komt totaal onverwacht
28-06-2024
Stijgende rente krijgt geen grip op beursrally
Stijgende rente krijgt geen grip op beursrally
Al wordt de rally grotendeels gedragen door de techsector
20-06-2024
'AI is het toverwoord voor Oracle'
'AI is het toverwoord voor Oracle'
Dat zorgt meteen voor een aardige koerssprong
14-06-2024